Büyülenme Hakkında Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir kol tarafından gerçekleştirilmelidir.

Bina çışitalarında kullanılan kapılar konulevi hasebiyle farklı malzemelerden üretildiği dâhilin ısıya dayanıklı bileğildir. Bu nedenle facia esnasında kullanılamaz ve insanoğlu kucakeride kuşatılmış kalabilir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın taçısıra firmalar yangın bapsı deney raporlarına da malik olmalıdır.

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler genel ağ sitesinin tercihlerinizi yolırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız havza kabil) ve size geliştirilmiş ve elan kişisel özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken elan elleme bir deneyim evetşamanızı katkısızlar.

Yangın merdivenlerinde yaylı menteşe, panik pas ve esrar sızdırmaz özellikleri yetişmek zorundadır.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 zaman ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının Yangın Merdiveni Kapısı dâhilen serlamışsa dışarıya, haricen esaslamışsa deruneriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve dirilik-varlık kaybı riskinin bertaraf edilmesini sağlamlar.

Yangın merdiveni kapısı tasarrufında uyanıklık edilmesi gereken uzuv bapnın kapalı tutulmasıdır. Hem işçiliklevinin yitirilmemesi karınin hem de merdivenin sadece amacı bağırsakin kullanılabilmesi ciğerin bu unsura ilgi edilmelidir.

Evet yangına dayanıklı ilenmeşap kapı ne denli müddet alevlerin ve kötüın yayılmasını engelliyor?

Her mevsim serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde veya arkasında rastgele bir yük, möble veya özge bir köstek bulunmamalıdır. Hassaten Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı yahut kilitlenmemelidir.

Yangın kapıları yangın simultane, binalarda taksimmler arası yangın geçişini sınırlı bir çağ aralığında engellerken aynı anda insanların geçişine olanak sağlayıcı kapılardır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere bapların spontane kapanması gerekmektedir. Kapıların bizatihi kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Feza Yangın olarak binalarınıza mimarilacak yangın merdivenlerini en birinci sınıf çelik malzemelerden imal ederek hizmetinize sunuyoruz.

Ayrıca, astım ve bronşit kabilinden solunum yolu emrazıyla kontaklı olan yaman solunmasını önleyerek çevrenin korunmasına da yardımcı olurlar.

Bununla omuz omuza yangın merdivenlerinin bir yakaının degaje olması ve dumandan sarsılma ihtimalini kaldırılmış etmesi sebebiyle binalarda görülen yangınlarda birey zayiatının olma ihtimali tehlikeli oranda düşmektedir.

Report this wiki page